2010년 9월 19일 일요일

Millennium Hilton jeongjongeon Xefe



Globalización de Corea lembrar, escribiu Obras seominjeok


"Eu sinto que o son realmente jalhaetdan. Eu peso a súa capacidade de ver unha vez máis foi unha boa oportunidade. "

Jeongjongeon (35), o Millennium Seoul Hilton Hotel chef non perder o espazo. Batalla xogou en tres, mentres cada tarefa, é dar unha completa tres semanas formado a noite, a familia volveu coa promesa de vacacións de verán, e os ingredientes dos mercados tradicionais para garantir a pés desgastados meu salto Geuda idade. Pero no limiar da última final foi invitado a comelas e arrepentimento. Seounhamyi eran superiores a máis, dicindo que tería sorrir.

Restaurantes en vida representantes Hilton 'Seasons' comezou como un cociñeiro na cociña do chef Chung Fran acertar a base.Pero "cimeira do G20 Cea, cando escoitou o tema da" globalización da comida coreana ", e recordou. E "modesto coreanos ollos postos no concepto. Cumio Mundial sobre o tolerable se a praza de alimentación coñecido como o "non simple" Coreano varias veces que cría que iso era visto comendo.Cumio do G20 en Londres, en abril deste ano, o renomeado chef Jamie Oliver salmón escocés cocido, tanto bukweilseusan eokkaetsal 92, Derbyshire e sobremesa tradicional da provincia británica, a cea foi un deeseodo sabor inigualable foi inspirado.

Para salvar a folla de loto, a finais do preorder hidróxeno en un templo en Changzhou, Kyungpook obtidos. Por batalla Xefe, e el ea súa esposa chongjubangjang Nam Park, e hoseongsu xuntos do comezo ao fin (31), depresión (31), unha palabra de agradecemento ao xefe dixo. El batallas no futuro, como o xefe dixo Connor aínda estaba esperando. "Todas as persoas que cociñan os seus propios para perseguir diferentes, mesmo o bar non pode deixar de pensar que todo é marabilloso, porque nós fixemos", leva unha man.

댓글 없음:

댓글 쓰기